Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ayura termékek elérhető áron

2018.06.08

Az ÁRCSÖKKENTÉS célja, hogy minél több Klubtag és fogyasztó számára elérhetőek legyenek ezek a kiváló egészségmegőrző termékek!

Hiszen folyamatos fogyasztásukkal a betegségek megelőzése a cél, azt szeretnénk, hogy az Ayura Herbal a mindennapi élet részévé váljon.

 

Adott egy kiváló cég, amely 2012 óta egészség megőrző  termékeket kínál a fogyasztók részére. Tudjuk, hogy sok ilyen cég van és sokan sokféle terméket kínálnak. Mi mégis az Ayurát választottuk kiváló termékei miatt. Az Ayura mindig többet ad és törekszik arra, hogy hálózata a lehető legtöbbet kapja ajándékok és jutalék visszaosztás terén is.

Jelenleg a fogyasztók érdekében csökkentette árait, így sokkal többen lehetnek rendszeres fogyasztók, nagyobb számú visszavásárlást eredményez az elérhető ár. 

Nagy lehetőség van most az Ayurában!! Talán eddigi 6 év alatt a legnagyobb!! Ezért nagyon lelkesek vagyunk.

 Az a cél,hogy eljusson az emberekhez a kedvező csökkentett ár híre. Mindig a legjobb reklám a személyes reklám!! Reklám nélkül nincs információ!!

Keressétek fel régi fogyasztóitokat is, akik anyagi okok miatt jelenleg nem fogyasztók! Ők már egyszer az Ayura termékei mellett döntöttek! Hívjátok fel őket!! Örülni fognak a hírnek!  A csökkentett árral könnyebb őket újra aktiválni, mint egy új fogyasztónak mindent elmagyarázni. 

Természetesen az újak létszáma is folyamatosan nő az árváltozás óta, hiszen minden hálózatépítő tudja, hogy elérhető árakkal még érdemesebb toborozni, mert nagyobb lesz a megmaradási arány.

A kiváló jutalékrendszerben a csökkentett árakkal,  minőségi termékekkel, sikeres  vezető lehetsz!! Mindenkinek beszélj az Ayuráról, nem tudhatod kinek van szüksége rá egészségügyileg, ki kávézik veled szívesen, és ki az aki elfogadja üzleti ajánlatunkat! 

                   s-3.jpg

 Sok sikert kívánunk!!